Наденица по стара рецепта от 100% месо от еленско месо и глиган , сол, градински чушки, черен пипер и чубрица. Без соя, картофено нишесте, оцветители, фибри и други добавки!

Дивечова кълцана наденица от глиган и елен 220 г

6,50 лв.Цена