-MY FOOD-MY HEALTH-

-   НАШАТА ИДЕЯ  -

TASTE/FRESH/BIO/LOCAL/HEALTY/SWEET

GREEN BOOK е на първо място български фермерски магазин.

Но уникалното в него са съчетаните няколко различни, но все пак с обща нишка идеи - български био храни, домашно приготвена храна (BBQ, топла кухня и уникални бургери), а също и автентични български напитки.

GREEN BOOK е изцяло създаден за да възобнови традициите не само на българската кухня, но и да даде възможност на всеки да опита продукти с автентичен български вкус от специално селектирани малки ферми и био производители.

Разнообразието на магазина стартира с най-висококачественото българско Black Angus говеждо месо, то 100 % натурално и здравословно. Кравите майки раждат телетата в абсолютно естествена среда на пасищата, които са биосертифицирани от немска сертифицираща компания. Там телетата бозаят и пасат на воля без стрес, без медикаменти и без хормони. Хранителните източници (треви и храсти) и широколистни дървесни видове на говедата се намират в най-изоставените, но най-ценни като биоразнообразие райони в Северозападна България. По този начин природните ресурси от тези диви територии в подножието на връх Ведерник се превръщат в първокачествени меса. Девствеността на природата и чистата вода на Стакевска река гарантира, че Angus говеждото месо, което нашите клиенти получават е възможно най-доказаната био продукция с отлична текстура, уникална крехкост и неповторим вкус.

Преминавайки нататък в разнообразието на нашия магазин през забравения вкус на качественото българско фермерско свинско месо, био и фермерски млечни продукти, до най-нечуваните бабини сладка и мармалади и още много други български изненади.

 

GREEN BOOK BURGERS - е съчетанието на тези невероятни продукти в нещо уникално за наши дни домашно приготвена храна с изцяло български, фермерски и био храни.